Seizoenopener MON in Mill

Afgelopen zaterdag 28 februari stond de openingscross in Mill op het programma. Lianne nam deel aan de damesklasse. De baan was goed te doen ondanks het slechte weer de afgelopen weken.

Met de training kon Lianne goed wennen aan de baan en had een lekker ritme te pakken, ze was klaar voor de eerste manche.

De start van de eerste manche was super. Lianne pakte de kopstart.

Helaas moest Lianne snel de 1e plaats afstaan. Het begin van de wedstrijd verliep soepel maar na enkele ronde zat Lianne niet meer in haar ritme en ging het rijden niet zoals Lianne had verwacht. Ze heeft de manche afgesloten met een 2e plaats.

De tweede manche begon moeizaam. Lianne had een slechte start. Na enkele bochten lag Lianne weer op de 3e plaats. In de tweede ronde maakte ze een fout waardoor ze terug zakte naar de 8e plaats. Lianne kon gedurende manche het gat naar de 2e dame dicht rijden. En pakte de 2e plaats terug in handen genomen in de 5e ronde. Lianne heeft deze manche ook op en 2e plaats afgesloten en eindigde deze dag op een 2e plaats.

 

 

rvd_3471-1

 

De eerste wedstrijd zit erop. Op 15 maart zal Lianne opnieuw van start gaan in de Damesklasse in Biest- Houtakker. Dit is tevens de eerste selectie wedstrijd voor de IMBA waar Lianne zich voor gaat proberen te kwalificeren.