NK Elshout

Afgelopen week heeft Lianne veel rust met haar schouder genomen. Ook is ze een paar keer naar de fysiotherapeut geweest. Omdat Lianne 2e in het kampioenschap staat en ze groen licht heeft gekregen om te mogen rijden, heeft Lianne op karakter haar eigen wedstrijd gereden in Elshout bij de Mx2 Senioren.

In de training benutte Lianne alle tijd die ze had om haar schouder te laten wennen aan zowel de baan,  als haar nieuwe schouderbrace. Ze moest erg wennen maar kon goed omgaan met deze situatie.

De start van de eerste manche verliep soepel. Lianne kwam door op een 8e plaats. Gedurende manche bleef Lianne rond een 8e en 9e plaats hangen. Echter in de 6e ronde maakte ze een klein foutje en zakte terug naar een 11e plaats. Helaas was Lianne hierdoor uit haar ritme en speelde haar schouder gelijk weer op. Het was lastig maar ze finishte wel op een 14e plaats.

Toch ging Lianne de 2e manche van start. Ze kwam door op een 4e plaats en bleef gedurende manche op deze plaats rijden. Echter in de slotfase kwamen er nog 2 jongens voorbij. Lianne sloot deze manche af op een 6e plaats wat natuurlijk boven verwachting was. Met deze resultaten behaalde ze toch een 9e plaats en heeft ze haar 2e plaats in het kampioenschap weten te behouden.

Aankomende week zal Lianne haar schouder zoveel mogelijk de rust geven en gaat ze nog langs bij de fysiotherapeut om zondag 12 juni weer wat fitter aan de start te verschijnen bij de Mx2 Senioren in Son.

_MG_6587-klein