NK Son

Opnieuw heeft Lianne afgelopen week veel rust genomen na de wedstrijd in Elshout met haar schouder.

Afgelopen weekend stond de 8e wedstrijd op de planning in Son.

De training verliep soepel. Lianne kon snel aan de baan wennen en zette een 7e tijd.

De start van de eerste manche was prima. Lianne kwam als 4e door en klom in de vijfde ronde op naar een 3e plaats. De rondetijden waren goed en Lianne kon ondanks haar schouder toch fijn haar rondes rijden. Ze finishte op een 3e plaats.

De start van de 2e manche was super na drie bochten nam Lianne de leiding in handen en reed een gat van 14 seconde op de 2e man. Helaas werd de wedstrijd na 10 minuten afgevlagd doordat er een rijder op de baan lag. Dit betekende dat er een herstart kwam. Helaas had Lianne al veel kracht in haar schouder verspeeld, ze raapte alle moed bij elkaar om het beste er van te maken. Opnieuw had Lianne een goede start na 1 ronde pakte ze opnieuw de leiding in handen. Echter 3 ronde voor het eind werd Lianne ingehaald en moest ze helaas de kopman laten gaan. Lianne nam genoegen met een 2e plaats.

Met deze resultaten behaalde ze een 2e plaats in de dag uitslag. Dit had Lianne zeker niet verwacht. 2 weken nadat zij haar schouder blesseerde staat ze dus opnieuw op het podium.