NK Overloon

Afgelopen zondag 21 juni  stond de 7e NK wedstrijd op de planning.

Lianne begon haar training goed en zette een goed en hoog tempo in.

De start van de eerste manche was prima. Lianne lag op de 2e plaats, maar helaas in de 2e ronde kwam ze ten val en moest terug beginnen aan de manche op een 3e plaats. Na 2 ronden kon Lianne beginnen aan haar inhaal race, ze lag op de 2e plaats. Gedurende manche liep ze in op de kopvrouw. Lianne heeft in 5 ronden het gat van 11 seconden dicht kunnen rijden, helaas was dit net niet genoeg om de kopvrouw in te halen.

De start van de tweede manche was goed. Lianne dook als 3e de bocht in en kon in de 2e bocht de koppositie overnemen. Gedurende de manche heeft Lianne een goed tempo voor haar zelf opgebouwt en kon dit tot het einde van de manche vast houden. Ze won met verre voorsprong de 2e manche.

Met dit resultaat leverde dat voor Lianne een dagoverwinning op. Ze heeft  met deze wedstrijd weer veel geleerd op haar Honda. Aankomende week maakt ze haar trainingen af en maakt  ze zich klaar voor de 8e NK wedstrijd in Leusden aankomende zondag. Dit is tevens de laatste wedstrijd voor de zomerstop.

 

Lianne staat in het kampioenschap aan de leiding met maarliefst 56 punten voorsprong.

 

rvd_1606-1