NK Venlo

Zondag 23 augustus stond de 10e wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap in Venlo op de planning. De baan lag er uitermate goed bij door de goede weersomstandigheden. Zo doende verliep de training goed voor Lianne. Ze zette een tweede tijd neer in de training.

De start van de eerste manche verliep goed en Lianne kwam als derde door na de eerste ronde. Ze zette de opmars voort door in de derde ronde de tweede plaats in handen te nemen en deze gaf ze niet meer af.

In de tweede manche startte Lianne weer goed en kwam als tweede door maar de baan was inmiddels loodzwaar geworden. Het was een stuk lastiger dan in de eerste manche en Lianne kwam helaas niet in haar ritme gedurende de wedstrijd. Helaas moest ze een plaats prijsgeven.

Moe en toch wat teleurgesteld eindigde Lianne de tweede manche op een derde plaats. Helaas zat er niet meer in voor haar op deze dag.

Lianne behaalde toch een nette 2e plaats in de dag uitslag. Ook is ze weer 9 punten uitgelopen in het kampioenschap, wat eigenlijk toch wel het belangrijkste is.

Ze staat nu aan de leiding in het klassement met 93 punten voorsprong.

De volgende wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap is op 6 september in Bergharen.

IMG_2170klein