KAMPIOEN DMX FINALE EMMEN 2021 

KAMPIOEN DMX FINALE EMMEN 2021
Na mijn laatste behandeling in het AMC ziekenhuis lukt het weer om pijnvrij te kunnen rijden. 2 maanden geleden ben ik weer begonnen met rijden en ben het langzaam gaan opbouwen, het gevoel op de motor voelt steeds beter aan.
Ik heb mee gedaan aan 3 DMX wedstrijden van regio midden. In Nunspeet, Neerijnen en Leusden. Van de 6 manches die ik mee reed ben ik een manche geëindigd op de 2e plaats en heb ik er 5 manches weten te winnen.
Daardoor mocht ik deelnemen aan de landelijke finale waar alle eerste 11 rijdsters van DMX midden, DMX noord en DMX zuid zich voor hadden geplaatst.
Deze finale werd afgelopen weekend verreden in Emmen.
Het rijden ging goed en heb mezelf weer overwonnen. De rondetijden bleven constant en ook de starts waren super. Beide manches pakte ik de kopstart en sloot allebei de manches winnend af.
KAMPIOEN DMX FINALE EMMEN 2021
Ontzettend blij! Ik wil iedereen bedanken voor de steun en vertrouwen. Ook bedank ik al mijn sponsoren om nog steeds achter mij te staan na 3 jaar.
Hoe en wat voor volgend jaar is nog niet bekend, eerst wacht ik alle kalenders af en maak ik daarna de beslissing waar ik aan de start kom.